DNS aanpassen op Strato

Heb je een domeinnaam geregistreerd bij Strato en wil je jouw website door ons laten hosten? In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je de DNS-records kunt wijzigen naar de juiste instellingen.

DNS Instellingen

Na het inloggen ga je naar de menupunten Domeinen –> Domeinbeheer. Daar klik je op het tandwieltje  rechts van het betreffende domein.

Vervolgens ga je naar het tabblad DNS.

A-record aanpassen

Met een A-record kun je jouw domein omleiden naar ons IP-adres.

Kies de optie Eigen IP-adres, voer het IP-adres van onze server in, en sla het op door te klikken op Instellingen doorvoeren.

IP-adres Decazoid: 37.97.130.247