DNS aanpassen op Mijn Domein

Heb je een domeinnaam geregistreerd bij Mijn Domein en wil je jouw website door ons laten hosten? In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je de DNS-records kunt wijzigen naar de juiste instellingen.

DNS Instellingen

1. Log in bij mijndomein en ga naar mijn producten

2. Klik op Beheren achter het kopje Domeinnaam

3. Ga naar DNS Instellen

A-record aanpassen

4. Pas de bestaande A records aan naar 37.97.130.247 Vervang ‘onzedomeinnaam.nl’ door jullie eigen domeinnaam. Als een record niet aanwezig is, kun je een extra record toevoegen met het groene plusje.

Let op: Er moeten 2 A records aanwezig zijn. Een met de ‘www.’ en een zonder.
Voorbeeld:
A | www.decazoid.nl | 37.97.130.247
A | decazoid.nl | 37.97.130.247

5. Mocht er een AAAA-record aanwezig zijn, zoals het voorbeeld hieronder, dan moeten deze verwijderd worden.

Als het goed is heb je nu twee A records (met en zonder ‘www.’).

Klik om opslaan om de wijzigingen door te voeren.