Powerzorg

Diensten

Development, Design, Webredactie & Onderhoud

Looptijd

2 maanden

Uitdaging

Powerzorg, een arbeidsbemiddelingsbureau in de zorgsector, zocht naar een online aanwezigheid die hun uitgebreide expertise en professionaliteit representeerde. Ze hadden behoefte aan een platform waar zowel opdrachtgevers als ZZP’ers gemakkelijk en snel informatie konden vinden. Daarnaast wilden ze zorgen voor inhoud van hoge kwaliteit op hun website die hun merkidentiteit versterkte.

Oplossing

  1. Merkidentiteit Opbouwen: We namen de leiding in het opbouwen van een complete merkidentiteit voor Powerzorg. Van logo-ontwerp en bedrijfskleurkeuze tot typografische richtlijnen, alles was erop gericht om consistentie en directe herkenbaarheid in hun communicatie te waarborgen.
  2. Webredactie: Erkennend hoe belangrijk kwaliteitscontent is voor een professioneel merk, hebben we webredactie verricht om ervoor te zorgen dat de inhoud van de site niet alleen informatief was, maar ook aansloot bij de stem en toon van Powerzorg.
  3. Modern en Overzichtelijk Design: Voortbouwend op de merkidentiteit, ontwikkelden we een website die zowel modern als gebruiksvriendelijk was, waardoor bezoekers gemakkelijk hun weg konden vinden.
  4. Razendsnelle Performance: We benutten geavanceerde webtechnologieën voor een supersnelle siteperformance, zodat gebruikers onmiddellijk toegang hadden tot de informatie die ze zochten.
  5. Intuïtieve Navigatie: Met een heldere structuur en navigatie konden opdrachtgevers en ZZP’ers gemakkelijk door de site bladeren en de gewenste informatie of vacatures vinden.

Resultaat

Met een robuuste merkidentiteit, kwalitatief hoogwaardige webinhoud en een gebruiksvriendelijk design staat de nieuwe website van Powerzorg sterk en representatief voor hun positie als experts in de zorgsector. Dankzij deze herontwikkeling is Powerzorg nu nog beter in staat om opdrachtgevers en ZZP’ers effectief aan elkaar te koppelen en te monitoren.