Day’s Zorg®

Diensten

Development, Design, Webredactie & Onderhoud

Looptijd

2 maanden

 

Decazoid kreeg de uitdagende taak om een website te ontwikkelen voor Day’s Zorg®, een dynamische zorgorganisatie opgericht in Rotterdam. Day’s Zorg® is geen standaard zorgverlener; ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder thuiszorg, dagbesteding, gehandicaptenzorg, en deskundige detachering. Ons doel was om een website te ontwerpen die deze diversiteit weerspiegelt en toegankelijk maakt voor een breed publiek.

Resultaat en Impact

De nieuwe website van Day’s Zorg® is een krachtig platform geworden dat hun uitgebreide diensten en mensgerichte aanpak effectief overbrengt. Het heeft geresulteerd in een verhoogde zichtbaarheid en een grotere betrokkenheid van de doelgroep. De feedback van zowel Day’s Zorg® als de eindgebruikers is overweldigend positief geweest, wat de effectiviteit van onze oplossing onderstreept.

De samenwerking met Day’s Zorg® illustreert de expertise van Decazoid in het creëren van websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten. Deze case benadrukt ons vermogen om complexe en gevarieerde diensten te vertalen naar een toegankelijk en gebruiksvriendelijk digitaal platform. Met Day’s Zorg® hebben we een website gerealiseerd die de kernwaarden van de organisatie uitdraagt en hun missie om zorg op maat te bieden voor elke leeftijdsgroep ondersteunt.