Tjitas

Diensten

Development, Design & Support

Looptijd

Doorlopend

Uitdaging

Tjitas, een modern en uniek kledingmerk, kwam naar ons toe met een specifieke behoefte. Ze wilden niet alleen een online winkel hebben die hun kledingcollecties presenteert, maar ook een platform dat zich kan aanpassen aan hun dynamische bedrijfsmodel. Met regelmatige leveringen aan fysieke winkels en een exclusief ‘limited edition’ magazijn voor elk seizoen, moest de website de flexibiliteit hebben om tijdelijk “online gesloten” te zijn voor exclusieve lanceringen of evenementen.

Oplossing

  1. Concurrentieanalyse: Voordat we begonnen met het design en de bouw van de website, voerden we een grondige concurrentieanalyse uit. Dit hielp ons te begrijpen hoe we Tjitas konden onderscheiden in een competitieve markt en gaf ons waardevolle inzichten voor het designproces.
  2. Op maat gemaakt Design: Op basis van de inzichten uit de concurrentieanalyse, hebben we een uniek en concurrerend design gecreëerd dat Tjitas onderscheidt van de rest.
  3. Speciale Shopify Template: We begrepen dat Tjitas niet zomaar een standaard Shopify template kon gebruiken. Daarom hebben we een speciale template ontworpen en ontwikkeld die specifiek is afgestemd op hun behoeften.
  4. Flexibele Online Status: Gezien de unieke eisen van Tjitas om tijdelijk “online gesloten” te zijn, implementeerden we een functie waarmee ze gemakkelijk hun online beschikbaarheid konden beheren, zodat ze hun exclusieve lanceringen en evenementen optimaal konden benutten.

Resultaat

Tjitas heeft nu een robuuste en flexibele online winkel die niet alleen hun prachtige kledingcollecties toont, maar ook rekening houdt met hun unieke bedrijfsmodel. Door het bieden van doorlopende support, zorgen we ervoor dat hun online platform altijd up-to-date en functioneel blijft, waardoor Tjitas zich kan concentreren op waar ze het beste in zijn: het creëren van geweldige kleding.

Het team was uiterst professioneel en responsief gedurende het hele project. Ze begrepen meteen wat we nodig hadden en werkten snel om ons de beste oplossingen te bieden.
Mark
Hoofd Marketing, Tjitas