Kasirgasports

Diensten

Development, Design & Integratie Mollie

Looptijd

Doorlopend

Uitdaging

In de bruisende wereld van vechtsporten wilde Kasirgasports zich onderscheiden door niet alleen fysieke training aan te bieden, maar ook door de mentale groei van haar leden te bevorderen. Ze hadden een website nodig die de dynamiek en intensiteit van hun sportschool weerspiegelde en tegelijkertijd een naadloze ervaring bood voor potentiële leden om zich aan te melden voor proeflessen en lidmaatschappen, en snel het rooster te bekijken.

Oplossing

  1. Intuïtief Design: Geïnspireerd door de energie en passie van Kasirgasports, hebben we een website ontworpen die de essentie van vechtsporten vastlegt en tegelijkertijd gebruikersvriendelijk is voor zowel ervaren vechters als nieuwkomers.
  2. Razendsnelle Performance: In de wereld van vechtsporten telt elke seconde. We hebben dit toegepast op de website door te zorgen voor een razendsnelle laadtijd, waardoor bezoekers zonder vertraging toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben.
  3. Geïntegreerd Betaalsysteem: Met een geïntegreerd systeem kunnen bezoekers gemakkelijk proeflessen boeken, lidmaatschappen aanvragen en direct betalen – allemaal vanuit het comfort van hun huis.
  4. Overzichtelijk Rooster: We hebben een duidelijk en overzichtelijk roostersysteem geïntegreerd waarmee leden in één oogopslag de tijden en data van hun lessen kunnen bekijken, wat hen helpt om hun trainingen beter te plannen.
  5. Geoptimaliseerde Conversietrechter: Door duidelijke call-to-action buttons en een gestroomlijnd aanmeldingsproces hebben we de conversieratio van de site gemaximaliseerd, wat resulteert in meer leden voor Kasirgasports.

Resultaat

De website voor Kasirgasports is niet alleen een weerspiegeling van hun passie en toewijding aan vechtsporten, maar ook een krachtig hulpmiddel dat nieuwe leden aantrekt en bestaande leden helpt hun fitnessreis voort te zetten. Door de combinatie van een sterk design en geavanceerde functionaliteiten heeft Kasirgasports nu een online platform dat net zo dynamisch en impactvol is als de lessen die ze geven.